Изборът на асансьор или асансьори за хотел, е особено важен ангажимент. Не само, че допринася за утвърждаването и допълва създадената атмосфера, която се създава в сградата: бизнес, луксозна, семейна, ваканционна, романтична – изборът в Ваш. Но и – добрият и качествен асансьор допринася за цялостния комфорт на Вашите гости.

След като сте се уверили, че разполагате с точните размери на пространствата, е добре да се консултирате със специалист на фирма „Мила лифт” ООД, който да Ви посъветва за правилния избор.

С детайлна информация, сме на Ваше разположение при разглеждането на вариантите:

  • Електромеханични пътнически асансьорни уредби (българско или италианско производство) с двускоростно или с честотно регулиране на скоростта, (позволяващо плавно потегляне и спиране на асансьора), са подходящ, рентабилен и надежден вариант.
  • Електрохидравлични пътнически асансьори (българско или италианско производство) – асансьорната уредба се движи под въздействието на хидроцилиндър, разположен в асансьорната шахта, движението в посока „надолу” се извършва по инерция, в следствие на което се пести електро енергия. Това е друга опция, която може да отговори на Вашето търсене.

В зависимост от пътникопотока и етажността, асансьорните уредби могат да бъдат с групово управление на два и повече асансьори. Скоростта на движение също би могла да бъде различна: 0,63 м/с, 1 м/с, 1,6 м/с, 2 м/с; над 2 м/с. Екипът на Мила лифт ООД е готов да Ви съдейства за възможните алтернативи.

панорамен асансьорНие знаем, че сигурността на Вашите гости е на първо място – това е водещо условие в избора на асансьорна уредба. Готови сме да Ви помогнем да съчетаете безапелационно качество в производството със стилен дизайн на асансьорната кабина.

За цялостната визия на хотела, би могъл да допринесе монтажът на панорамен асансьор – изчистените линии и отблясъците на стъклото създават стилна и запомняща се обстановка. Панорамните кабини и панорамни шахти, с едно или две прави стъкла или със заоблено стъкло – в зависимост от проекта на сградата, допринасят за завършеността на фасадата.

В случай, че имате колебания дали проектът / конструкцията на сградата позволява монтаж на панорамен асансьор, наш екип ще направи безплатен оглед на място, както и – професионална консултация.