Частен дом

За да изберете асансьор за монтаж в частен дом, е необходимо да обърнете внимание на няколко основни параметри.

Домашните асансьори, които се предлагат от Мила лифт ООД, се характеризират с възможността както за вътрешен, така и за външен монтаж. Възможен е вариант със структура и без структура. Необходимо е да изберете мястото за монтаж, както и – да разполагате с точните размери на пространствата. Екипът на Мила лифт ООД е на Ваше разположение за съдействие в споменатите дейности.

Удачен избор за всеки частен дом, са персоналните асансьори на италианската фирма IGV GROUP от серията DomusLift.

  • Със скорост на движение 0.15 м/с, те са подходящи за помещения с намалени размери.
  • Не е необходимо наличието на машинно помещение – таблото за управление на асансьора, може да бъде монтирано на етажното пространство, тъй като е обезопасено и не заема много място.
  • Линията предлага множество решения, които не натоварват интериора. Самите кабини могат да бъдат решени в стил, отговарящ на Вашите лични критерии – в унисон с цялостната визия на жилището Ви. Предлагат се и аксесоари с уникален дизайн, които допринасят за създаване на чувство на комфорт и уют.
  • Не на последно място, домашните асансьори могат да бъдат чудесно решение за вертикално придвижване при затруднена подвижност.
  • Без височина и без дълбочина на шахтното пространство.

 В случай на каквито и да е колебания относно избора на подходящ асансьор, ние сме на Ваше разположение с възможността да направим безплатен оглед на обекта, както и – професионална консултация на място.

–        DomusLift Classic

Класическият стил във Вашия дом се допълва от топлото и обгръщащо излъчване на дървото. Благодарение на съвременни технологии, на всички метални части по дизайна на асансьорната уредба, е придаден ефект на дърво.

–        DomusLift S Small и DomusLift XL

Минимални (580х550 мм) или по-нестандартни (1100х1400 мм) размери на кабината, тези две линии модели домашни асансьори Ви осигуряват максимална гъвкавост.

–        DomusLift Luxury Collection и DomusLift Art Line

Цветна декорация, стъклена мозайка и нестандартна облицовка – това са само част от вариантите, които тези линии Ви предлагат.

–        DomusLift Cristal Clear

Кристален блясък, елегантни оттенъци и високо технологичен дизайн, са комбинирани в този модел, направен с елементи SWAROVSKI®. Дизайнер: arch. Arianna Callocchia.

–        DomusLift Light Touch

Стилният вид на DomusLift е допълнен от внимание към детайла и иновативна осветителна система, създаваща необикновена атмосфера – проект на Giugiaro Architettura.