Асансьори – предложения

Компанията работи с множевство и различни доставчици, което ни позволява за изготвяме индивидуални оферти, съобразени с конкретиката на всяко търсене. По този начин, следваме целта по осигуряване на рентабилни решения за нашите партньори и клиенти.
Предлагат се следните видове асансьорни уредби:
– Пътнически (хидравлични и електрически; малки асансьори – без шахта и необходимост от машинно помещение);
– Товарни;
– Болнични;
– Автомобилни;
– Кухненски.

От началото на 2013 г., МИЛА ЛИФТ ООД предлага на вниманието на своите клиенти нова линия подемни елементи:

– Функционални и икономични хидравлични платформи;
– Платформа-стъпало – позволява преодоляването на сравнително малка височина – при необходимост; ако не се използва, е незабележимо – подът е с еднаква височина и нивелация;
– Платформа-стълбище – позволява преодоляването на височината на стандартно право стълбище; платформата е част от стълбището (допълва го) и в случай на необходимост, стъпалата се изравняват в една линия – на горно или долно ниво. Не нарушава интериорните решения.
– Платформа – съоръжение за рехабилитационна терапия – платформата се превръща в ниско стълбище, като по този начин осигурява възможност за раздвижване на долните крайници.

От средата на 2012 г., МИЛА ЛИФТ ООД представя на своите клиенти и партньори иновативна гама малки асансьори и съоръжения за осигуряване на достъпна околна среда:
– Платформи – за право/вито стълбище;
– Стол за стълбище;
– Стол за спускане в басейн;
– Скутер – за придвижване в седнало положение;
– Помощни средства за управление на автомобил;
– Робот за преодоляване на стълбище.

Oт месец февруари 2009 год., МИЛА ЛИФТ ООД е оторизиран представител на италианският производител на асансьори „IGV GROUP“ – за извършване монтажна и сервизна дейност на територията на Р. България.

Информация за цени, срокове за производство, доставка и монтаж, може да получите на телефон:02 428 12 90, както и да се свържете с нас нa e-mail: 

mila_lift@abv.bg office@milalift.com.

НОВО: Посетете http://domuslift.milalift.com, за да разгледате богатата продуктова гама от домашни асансьори DomusLift.